Sexe

 

Sabeu què em va passar l’altra dia? Surto de casa i noto de seguida que avui serà un dia especial. Respiro sexe, busco sexe i el sexe em busca: sóc una bèstia sexual. Sempre ho he estat, però no ho me n’he adonat fins aquest matí.

Vaig a esmorzar al bar de sempre i la cambrera que sempre m’ha ignorat no para de mirar- me. I quan em torna el canvi em toca suaument la palma de la mà amb els dits: tres minuts després som al lavabo de dones: calçotets avall, sostens amunt, maquillatge abstracte, que si ahhhhh, que si vull un fill teu, que si uffffff…

Camino pel carrer i totes em miren: una iaia de vuitanta-vuit anys que avança gràcies a un caminador em treu la llengua i em mira amb els ulls pervertits, però marxo corrents; una lolita vestida de lolita, amb veu de lolita i de nom Ariadna em persegueix: acabem dintre el cotxe fent l’amor i no la guerra entre cadireta i cadireta infantil: que si calces avall, que si em m’ensenyaràs a conduir diumenge pel pàrquing del Pryca, que si ohhhh, que si m’agrades perquè t’assembles al meu pare però tu no em ratlles, que si siiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii…

Començo a treballar i el ritme sexual no s’atura, ans al contrari: en un matí m’ho faig amb una clienta de 49 anys que li descubreixo un tatuatge al cul amb la imatge d’en Ramon Bassas; dues secretàries joves-divorciades-escotades que m’utilitzen a mi per fer realitat la les fantasies sexuals pendents entre elles; la filla d’un client que em promet fer-me xecs al portador la resta de les nostres vides, comprar-me un Mini Coupé i ensenyar-me totes les drogues del món…

Estic exhaust.

Són les cinc i he d’anar a buscar el meu fill a l’escola: a la porta descobreixo que les mares fan pedra-paper-estisores per escollir quina d’elles se m’endurà a la sala de psico: tinc mala sort i em toca una barreja fallida de hippy-progre que només pensa amb el tantra, amb la llet de soja i amb en Gaspar Hernández.

De les set a les deu del vespre (mentre vaig a comprar i a fer una mica d’esport) conto que faig dotze polvos, em fan vint-i-dues fel.lacions i pronuncio seixanta-nou vegades t’estimo.

Arribo a casa mort. Els nens ja dormen i la meva dona llegeix el catàleg d’Ikea al llit, amb els ulls tancats.  

  • Ella: “Fem l’amor?”

  • Jo: “Estic una mica cansat, he treballat molt”

  • Ella: “Bona nit. T’estimo”

  • Jo: “Bona nit. Jo també”

 

 

 

 

Aquesta entrada ha esta publicada en General. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

Una comentari en l'entrada: Sexe

  1. * Peix del Mar, Air Jordans va dir: no pots veure les meves llàgrimes …

Els comentaris estan tancats.